Seviye Tespit Sınavı 30.09.2019 Pazartesi Günü saat 10:00 da Tömer Müdürlüğünde Yapılacaktır...

Yabancı Dil Olarak Türkçe Öğretimi Sertifika Programı (8.Dönem) kayıtları başlamıştır.

• Programda toplam 14 ders bulunmaktadır.
  • Dersler 25.02.2019 tarihinde başlayacak 22.03.2019 tarihinde son bulacaktır.
  • Teorik dersler 2 hafta uzaktan eğitim (72 saat) 25.02.2019-10.03.2019 tarihleri arasında; uygulamalı eğitim ise 18-22.03.2019 tarihleri arasında (1 hafta) AİBÜ TÖMER’de yüz yüze eğitim (40 saat) şeklinde gerçekleştirilecektir.
  • Uygulama eğitimine zorunlu nedenlerle belirlenen tarihte katılamayacak kursiyerlere ileri bir tarihte uygulama eğitimini tamamlama imkanı verilecektir. (Başarılı kursiyerlerin sertifikalarını alması için uygulama eğitimlerini tamamlamaları zorunludur.)
  • Uzaktan eğitim dersleri, çevrimiçi (online) anlatıldıktan sonra sistemde kayıtlı kalacağı için bu dersleri tekrar dinleme/izleme olanağı olacaktır.
  • Uygulamalı derslerde DEVAM ZORUNLUdur. (1 haftalık yüz yüze uygulamalı derslerde tekrar şansı bulunmadığı için en fazla 4 saat devamsızlık yapılabilir.)
  • Geçerli bir sebepten dolayı yüz yüze derslere gelemeyenlere AİBÜ-TÖMER tarafından daha sonraki uygun bir tarihte uygulamaya katılma hakkı verilebilecektir.
  • Yabancı Dil Olarak Türkçe Öğretimi Sertifika Programı başladıktan sonra kayıt yaptırıp devam etmeyenlere yatırdıkları ücretin iadesi yapılmayacaktır.
  • Yüz yüze uygulamalı dersler Abant İzzet Baysal Üniversitesi, TÖMER’de gerçekleştirilecektir. Bu konuda en az bir yıl deneyimli olduğunu belgeleyenlerin istemeleri durumunda uygulamadan muaf sayılabilir.

Şu anda ilgili kurs için talep toplamaktayız. Sayfanın altında bulunan ön kayıt formunu doldurarak yeni dönem başlamadan önce haberdar olabilirsiniz. Kesin kaydınız, kurs ücretini yatırdıktan sonra yapılacaktır. Bu aşamada ücret yatırmanız gerekmemektedir.

Ön Kayıt Formu için tıklayınız.