Kayıtlarımız Devam Etmektedir

13 Mart 2024 Çarşamba

BAİBÜ TÖMER, dil öğrenme sürecini eğlenceli ve etkili kılmak için modern öğretim teknikleri ve deneyimli öğretmenleri derslerine devam etmektedir. Derslerimiz, dil becerilerini geliştirmeye odaklanırken aynı zamanda Türk kültürünü ve geleneğini de öğrencilere aktarmayı hedefler. Öğrencilerimiz, başlangıç seviyesinden ileri düzeye kadar geniş bir yelpazede sunulan dersler arasından seçim yapabilirler.

TÖMER'de sunulan hizmetler arasında:

• Başlangıçtan ileri seviyeye kadar Türkçe kursları
  • Konuşma pratiği ve dil becerilerini geliştirme atölyeleri
  • Türk kültürüne dair seminerler ve etkinlikler

BAİBÜ TÖMER'e katılarak dil becerilerinizi geliştirebilir, Türkçe'yi daha etkin bir şekilde kullanabilir ve yeni insanlarla tanışarak kültürel etkileşimde bulunabilirsiniz. Ayrıca, TÖMER sertifikası ile Türkçe yeterliliğinizi resmileştirebilir ve iş hayatında veya akademik kariyerinizde avantaj elde edebilirsiniz.

Türkçe öğrenmek ve Türk kültürünü keşfetmek isteyen herkesi BAİBÜ TÖMER ailesine katılmaya davet ediyoruz. Dilin sınırlarını zorlamak ve kültürel çeşitliliğe katkıda bulunmak için doğru yerdesiniz.